Hirdetés

Brutális gépházak születtek a Cooler Master modder bajnokságán



|

Fa tokozást, art deco-hatást, némi Cyberpunk 2077-et, s még egy futurisztikus cipőt is felfedezhetünk a díjazott művek között.

Hirdetés

Lezajlott a 11. Cooler Master Case Mod World Series, azaz a tajvani alkatrészgyártó számítógépes modder-bajnokságának 2020-as epizódja. A CMWS20-on 23 ország több mint 100 nevezője mérette meg magát, az érdeklődést bizonyára az egyes kategóriák fődíjaként felkínált 2-4000 dolláros jutalmak is fokozták.

A zsűri összesen 5 kategóriában hirdetett győztest, a Scratch Build (kb. a semmiből épített gépek) és a Tower  Mod (torony) mellett ezek az Innovation and Design (innováció és dizájn), a Craftmanship (kézművesség), valamint az Art Direction (művészeti irányzat) voltak. A fő versenyszámokon túl partneri díjakat is kiosztottak az MSI, a Control, a G. Skill és az Nvidia jóvoltából.

Hirdetés

Őszintén szólva nem szívesen lettünk volna a döntéshozók helyében, mert az indulók igazán kitettek magukért, a verseny galériájában sokáig lehet válogatni a jobbnál jobb alkotások között. Győztest persze mindenképp hirdetni kell, a fő kategóriákban pedig végül 6 mű diadalmaskodott, mivel az Art Direction esetében holtverseny alakult ki.

Scratch Build:  Ikigai a Falzone Design-tól

Tower Mod: A.R.E.S. az Explore Moddingtól

Innovation & Design: Spirit of Motion a Maximum Bubble Modstól

Craftmanship: Deconstruction az AKModtól

Art Direction: Project az SA Modtól

Art Direction: JDMF Sneaker a JDMF-től

A partneri díjazottak 1500 dollár értékű gaming felszereléssel gazdagodtak, a győztesek indulókat itt tekintheted meg. S ha már gaming felszerelések, a gépház-modok mellett a Cooler Master 500 dollár értékű utalványokért ebben a kategóriában is versenyt hirdetett, melyben két egér és egy billentyűzet lettek a befutók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.