Hirdetés

Búcsúzik, majd új néven folytatja a Windows Defender



|

A jövő év elején érkező Windows 10 20H1-ben már Microsoft Defender lesz.

Hirdetés

A gHacks nemrég arról számolt be, hogy hamarosan örökre vége a Windows Defendernek. A szolgáltatás a jövőben ugyanis Microsoft Defenderként folytatja, konkrétan a jövő év elejére várható Windows 10 20H1-be már ez kerül bele. 

Hirdetés

Ez igazából egy apró változtatás lesz, a működést nem érinti. Apró kérdések még persze maradtak, például, hogy a változtatás a Windows 7-et és a többi korábbi rendszert is érinti-e. 

A Microsoft azért akarja megváltoztatni a Windows Defender nevét, hogy az emberek azt ne csak a Windowszal hozzák összefüggésbe. A Microsoft aktuális stratégiája az, hogy a szolgáltatásait más platformokon is elérhetővé teszi. Az ötlet kifizetődő, hiszen Androidra az emberek már több mint 1 milliárd alkalommal töltötték le a Microsoft Wordöt. 

Amennyiben a Microsoft a védelmi megoldását például macOS-re vagy Linuxra is kiadná idővel, akkor Microsoft Defenderként biztosan nagyobb sikere lesz, mint Windows Defenderként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.