Hirdetés

Call of Duty a maximumon - itt a PC World



|

A friss PC World magazinban megmutatjuk, hogyan építhetsz egy modern PC-t a legújabb játékoknak, illetve összehasonlító tesztünkből az is kiderül, hogy melyik lett 2019 legjobb okostelefonja. A lap mellé egy DVD rippelő és a jelszómenedzser szoftvert is ajándékba adunk.

Hirdetés

Nincs annál elszomorítóbb, mint amikor a régóta várt PC-s játék feltelepülni is alig akar erősnek hitt gépedre, ha pedig mégis elindul, alacsony részletességgel is éppen hogy csak döcög. Nem kell azonban elkeseredni, az asztali számítógép egyik legnagyobb előnyét, a modularitást kihasználva néhány, jól irányzott komponenscserével új erőre kaphat PC-d, aminek eredményeképpen száguldani fognak a legfrissebb játékok is. Friss lapszámunkban megmutatjuk, hogy miként hozhatod meglévő gépedet újra csúcsformába, akár kifejezetten a Call of Duty: Modern Warfare igényeire hangolva azt. Sőt, magazinunkból az is kiderül, hogy melyek a legjobb felső-közép kategóriás videokártyák, miért zabálják fel a játékok a tárhelyeket, illetve a mobil gamereknek mi mindenre érdemes odafigyelniük.

Novemberi lapszámunkban azt is megmutatjuk, hogy melyik 2019 legjobb okostelefonja, illetve azon belül is mire képes az iPhone 11, az LG V50, vagy éppen a Huawei Mate 20x 5G. Ezek csupa olyan telefonok, amelyeket Magyarországon az elsők között próbálhattunk ki.

Emellett friss magazinunkból azt is megtudhatod, hogy melyek a legjobb karácsonyi hardverajándékok, az elmúlt évben megjelent applikációk közül melyek a legjobbak, miként készíthetsz húsz ezer forintból használható Raspberry Pi PC-t, illetve hogy mi mindenre jó a sokak által rettegett kék halál.

A szeptemberi szám mellé az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül ajándékba adjuk a Steganos jelszókezelőjét, és a WinX DVD-rippelő programját is a legújabb Generation Z digitális kiadványunkkal egyetemben.

További témáink részletesen:

A télapó segédei

Indul a karácsonyi szezon, a lakberendezési áruházakban már Mikulások és korcsolyázó
medvék cipelik a karácsonyi gömböket. Hogyan készülnek a futárok?

Az év legjobb appjai

Idén sem tétlenkedtek az alkalmazásfejlesztők. Felkutattunk neked több tucatnyi 2019-es
alkalmazást, amelyeket ki kell próbálnod!

Top 50 véleményvezér

Kikért rajonganak a mai fiatalok? Több platform eredményei alapján megkerestük Magyarország legtöbbek által követett influenszereit.

Ha eljön a kék halál

A rendszer összeomlása a PC-használók egyik rémálma. Ám nem kell megijedni, ha a kék
képernyővel találkozol, hiszen jó eséllyel menthető a helyzet.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.