Hirdetés

A CES-en végre hivatalosan is debütált az AMD Radeon RX 5600 XT



|

A középkategóriában indul a Radeon RX 5600 XT, ami a CES jóvoltából végre hivatalos.

Hirdetés

Mostanra már elég kevés meglepetés maradt a Radeon RX 5600 XT-vel kapcsolatban, így szinte menetrendszerűnek is mondható, hogy az AMD végre a CES alkalmából bemutatta az új, középkategóriás videokártyát. Ez az RX 5700 és az RX 5500 8 GB közé érkezik, alapvetően a gamerekre koncentrál, és 7 nm-es technológiával készül. 

Hirdetés

A bemutató előtt persze már szinte mindent tudtunk róla: 36 számítási egység, 1375 MHz-es alap és 1660 MHz-es boost melletti órajel, 6 GB GDDR6-os memória jellemzi. Január 21-től világszerte elérhető lesz 279 dolláros vételár mellett. Persze a testre szabott verziók többe kerülnek majd, ilyet az ASUS, a Gigabyte, az MSI és a Sapphire is hoz majd prémium kivitelben. Laptopok tekintetében pedig eközben az RX 5600M és az RX5700M GPU-kkal újít az AMD. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.