Hirdetés

Gyors és sokáig bírja az ASUS új és átalakítható Chromebookja



|

Az Intel Project Athena plecsnit is megkapta a CES-en debütált ASUS Chromebook Flip C436.

Hirdetés

Bár elsőre azt hihetnénk, hogy az Intel Project Athena programja csak Windows 10-es PC-kre vonatkozik, valójában a CES-en derült ki, hogy a Google is beszállt az együttműködésbe. Így már Chromebookok is játszanak, az első pedig az ASUS Chromebook Flip C436 lett, egy átalakítható gép. 

Hirdetés

Azért, hogy megkapja a plecsnit a laptop, sok kritériumnak meg kellett felelni. A fedlap megemelése után 1 másodpercnél gyorsabban elindul, az üzemideje több mint 9 óra a gyakorlatban is, videózáskor pedig 16 órát is kibír. 30 perc töltéssel 4 óra üzemidőt garantál, és a vezeték nélküli kapcsolódása is kiemelkedően gyors. 

Az ASUS legfeljebb Intel Core i7-10510U CPU-t, 8/16 GB RAM-ot és 512 GB-os SSD-t épít a gépbe, ami Chromebookoknál nem szokványos, de jó hír. A mindössze 1,1 kilós Flip C436 full HD-s kijelzője a 360 fokos zsanéroknak hála tabletes módba is forgatható.

További extra még a beépített ujjlenyomat-olvasó, ha esetleg a fenti kínálat nem lett volna elég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.