Hirdetés

Szédületesen gyors Alienware gamermonitort villantott a Dell



|

Hogy, hogy nem, pont a CES 2020 kezdetére időzítette a Dell vadonatúj kijelzői leleplezését, ráadásul az egyiket kimondottan játékosoknak szánja.

Hirdetés

A texasi székhelyű gyártó számos új modellt tervez piacra dobni az elkövetkező hónapok során, mégpedig meghatározott menetrend szerint. Mindegyiket jól körülhatárolható felhasználó csoportok igényeire szabta, emiatt teljesítmény, felszereltség és ár tekintetében is jókora eltérés tapasztalható.

Hirdetés

A gamereket megcélzó Alienware 25 Gaming Monitor március 11-től lesz kapható. 500 dolláros (kb. 148 ezer forintos) áráért cserébe 240 Hz-en frissít a szokásos 120 vagy 144 helyett, de az IPS panel 1 milliszekundumos válaszideje is dicséretre méltó az állítható állvánnyal egyetemben, melynek tartólábai oly laposak, hogy könnyedén becsusszannak a legtöbb billentyűzet alá. 2020-ban pedig már joggal várja el az ember, hogy szériatartozéknak számítson úgy a G-Snyc, mint a FreeSync kompatibilitás.

Tekintve, hogy a játékosok csupán egy részét fedik le a Dell piacának, magától értetődik, hogy 2020 folyamán az UltraSharp monitorcsalád is további tagokkal bővül.  Január 30-án érkezik a Dell UltraSharp 27 4K PremierColor Monitor, egy 710 dolláros (kb. 210 ezer forintos), 27 hüvelykes 4K kijelző beépített színmérővel. Akinek nagyobb méretre fáj a foga, annak az ugyanakkor debütáló Dell Ultrasharp 43 4K USB-C Monitort érdemes majd szemügyre vennie. A nevéhez híven 42,5 hüvelykes készülék négy eszközről érkező tartalmat tud egyszerre megjeleníteni osztott képernyős módban.

A gyártó ígérete szerint kizárt, hogy használata közben bármiféle vibrálást tapasztaljuk, és cserébe mindössze 1050 dollárt (kb. 310 ezer forintot) kér majd a vásárlóktól. A család legolcsóbb újonca széles színpalettával rendelkező QHD felbontású Dell Ultrasharp 25 USB-C Monitor lesz 480 dollárért (kb. 142 ezer forint). Az említetteken túlmenően még két további készülékről rántották le a leplet; a belépőszintű (HD-felbontás, 27 hüvelyk) Dell 27 Monitor már január 8-án kiskereskedelmi forgalomba kerül, az érintőképernyős Dell 86 4K Interactive Touch Monitorra viszont április 10-éig várnunk kell. Előbbi ajánlott fogyasztói ára 290 dollár (kb. 86 ezer forint) lesz, az utóbbiért fizetendő összeget viszont csak később, a megjelenéséhez közelebb hozzák majd nyilvánosságra, de nyilván nem átlagfelhasználóknak szánják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.