Hirdetés

Ebookolvasónak is jó a Lenovo ThinkBook Plus laptop



|

A 13,3 hüvelykes laptop fedlapjába egy E Ink kijelzőt építettek, ami jegyzetelésre és könyvolvasásra is kiváló.

Hirdetés

Az elektronikus tintával működő kijelzők nagyszerűek, de egy laptopban nem volt eddig sok keresnivalójuk. Szerencsére a Lenovo kitalálta, hogyan lehetne praktikusan hasznosítani az E Ink technológiát egy notebookban. Elkészült a 13,3 hüvelykes ThinkBook Plus, aminek a fedlapjába egy 10,8 hüvelykes E Ink képernyőt raktak. 

Hirdetés

Ennek hála bezárt állapotban a külső képernyő jó dekorációnak, de mivel támogatja az aktív tollakat, ezért jegyzetelésre is kiváló. Na és persze e-könyvek olvasására is ideális választás, de meg tudja jeleníteni az értesítéseket is, ha valaki nem akar ránézni a mobiljára. Kinyitott állapotban ezeket persze elrejti a rendszer. 

A belső képernyő egyébként 13,3 hüvelykes IPS, full HD-s felbontással és vékony kávával szerelték. Akad ujjlenyomat-olvasó is az alumínium házas gépben, ami márciusban, 1200 dollártól (adóval és mindennel kb. 400 ezer forinttól) lesz elvihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.