Hirdetés

Fénymátrixos előlappal jön a Phanteks MetallicGear NEO gépháza



|

Fénymátrixos előlappal korábban már láttunk számítógépházat, de ez nem von le a MetallicGear NEO értékéből.

Hirdetés

A 2020-as CES-en mutatta meg az új MetallicGear NEO számítógépházát a Phanteks. Ennek különlegessége a D-RGB-s, fénymátrixos előlapi panel. Nem kevesebb mint 119 egyénileg vezérelhető LED-es négyzetet kapunk hálószerű elrendezésben, és a különböző módok és profilok között egy előlapi gombbal lehet váltani. Azt egyelőre nem tudni, hogy saját képeket és alkotásokat lehet-e majd használni rajta. 

Hirdetés

Korábban az InWin mutatott hasonló dizájnt a 307 RGB midi torony formájában, ott 144 LED-et kaptunk, 280 dollárért. A Phanteks háza azonban márciusban 100 dollárért már vihető lesz. 

A gépház belsejébe E-ATX-es alaplap fér be, két 3,5 hüvelykes és három 2,5 hüvelykes meghajtóval. A helyszíni szemlék alapján az újdonság egyik nagy hátránya a viszonylag gyenge szellőzés lehet, de hogy ez mennyire okoz problémát, az később fog kiderülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.