Hirdetés

Coffee Lake-alapú Shuttle mini PC-k érkeznek



|

Több olyan mini PC-t is bemutatott a Shuttle, amelyek az Intel Coffee Lake processzoraira alapoznak.

Hirdetés

A Shuttle nevét továbbra is elsősorban az SFF jellegű PC-kről ismerjük, és a gyártó most újabb modelleket mutatott be, ezúttal Intel Coffee Lake processzorokkal. 

Hirdetés

A Shuttle DH310 például egy belépőszintű modell, ami maximum 6-magos, 12-szálas CPU-t kezel. A Shuttle DH370 eközben ütésálló dizájnt kapott, és a felsőbb kategóriában indul. Az XH310 is az új termékek sorát erősíti, de egyértelműen ipari külsőt kapott, extra portokkal és funkciókkal. 

A Shuttle az új termékeit már a Computexen demózta, azóta pedig a specifikációkat és egyéb részleteket is közzétette. Az újdonságok dual gigabites Ethernet portot, DisplayPortot, HDMI-t, USB-t és audiocsatlakozót, COM portot kínálnak. Befér egy 2,5 hüvelykes, valamint egy M.2 2280-as és egy M.2 2230-as meghajtó, maximum 32 GB DDR4-2400-as vagy DDR4-2666-os memória is. 

Az alaplap nem frissíthető, de a 65 wattos Coffee Lake-S CPU-k támogatottak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.