Hirdetés

Coffee Lake CPU-val támad a Lenovo Yoga 920



|

Akár már az IFA kiállításon bemutatkozhatnak az első olyan laptopok, amelyekbe Coffee Lake processzor kerül.

Hirdetés

Az Intel ugyan még csak meg sem szellőztette, hogy mikor startolnak el a nyolcadik-generációs Core processzorai, azonban a pletykák alapján ez még az év vége előtt megtörténik. 

Hirdetés

Egyre valószínűbb, hogy az első laptopok, amelyekbe már Coffee Lake processzor kerül, már az idei IFA kiállításon bemutatkoznak. Az Acer kiszivárgott laptopjába például Core i5-8250U CPU kerül. 

A Notebook Italia információi szerint a Lenovo Yoga 920 pedig egy új átalakítható laptop lesz, ami a Core i5-8250U mellett Core i7-8550U CPU-val is vihető lesz. 

Ez a modell a csúcskategóriás, átalakítható gépek legújabb kiadása lesz, amely digitális tollat kezel, kínál majd ujjlenyomat-olvasót, akár 3840 x 2160-as kijelzőt, 16 GB RAM-ot és egy 1 TB-os SSD-t. 

A 13,9 hüvelykes képernyő mellett JBL hangszórók, két USB-C port és USB-C-s töltő jellemzi a notebookot. 

A belépőmodell azért szerényebb lesz, de 8 GB RAM, 256 GB tárhely és 1920 x 1080-as felbontás mellett túl nagy panasz nem lehet rá. A Yoga 920 mindenesetre egy visszafogott frissítés lesz a Yoga 910-hez, a legnagyobb érdekességet pedig az új CPU-k jelentik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.