Hirdetés

Comet Lake processzort kap az ASUS ZenBook 15 UX534



|

Egy véletlenül élesített francia termékoldal szerint Intel Core i7-10510U processzor lesz a laptopban.

Hirdetés

Az ASUS a francia weboldalán nemrég véletlenül előre élesítette egy új laptop, a ZenBook 15 UX534FA-A8038T termékoldalát. Ebből derült ki, hogy az eszközbe Intel Comet Lake processzor kerül. 

Hirdetés

Egészen pontosan egy Core i7-10510U processzorról van szó, amihez 16 GB RAM-ot és egy 512 GB-os NVMe PCIe SSD-t mellékel a gyártó. A kijelző full HD felbontású. 

A Comet Lake-U processzor és az Intel UHD Graphics 620 integrált grafika mellett újdonság még a ScreenPad 2.0, ami gyakorlatilag egy másodlagos kijelzőként funkcionál. A 8-cellás, 72 Wh-s akkumulátor pedig kellően hosszú üzemidőt garantál majd. 

Értelemszerűen ilyen hardverek mellé viszonylag magas árcédula társul majd, a francia termékoldal szerint 1299,99 euróba kerül majd a kiszivárgott modell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.