Hirdetés

Ilyen a forgatható kijelzős laptop



|

2020-as IF-dizájndíjat is kapott a Compal a legújabb, PivoBook névre hallgató laptopjáért.

Hirdetés

A Compal piacra dobta a PivoBook nevű laptopját, amelynek a legfőbb érdekessége, hogy a kijelzője 90 fokban elforgatható, álló módba. A 14 hüvelykes laptopot így fekvő és álló módban is lehet használni a speciális zsanéroknak hála. A laptop bár különleges, nem számít hibridnek. 

Hirdetés

A PivoBook egyébként egy full HD felbontású multi-touch-os OLED-panelt kapott, emellett pedig különösen könnyű és lapos gépről van szó. Állítólag egy kézzel is jól kezelhető, valamint könnyen hordozható. 

Mindezek fényében pedig már nem is olyan meglepő, hogy a Compal PivoBook megnyerte a 2020-as IF-dizájndíjat. A fogyasztóknak és az ipari ügyfeleknek szánt laptop Észak-Amerikában és Ázsiában lesz kapható, árakat nem közölt azonban a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.