Hirdetés

Core i9-9900KS: az Intel szerint még ütősebb lett a világ legjobb játékra szánt processzorra



|

513 dolláros ajánlott vételár és 127 wattos TDP érték mellett debütált az Intel Core i9-9900KS.

Hirdetés

Az Intel minden részletet elárult az új, kilencedik-generációs Core i9-9900KS Special Edition processzoráról. A boost melletti turbó frekvencia elérheti az 5 GHz-et, méghozzá minden magon. 

Hirdetés

Az október 30-án elérhetővé váló CPU állítólag csak idén lesz kapható, az ajánlott vételára 513 dollár. Az Intel a világ legjobb játékra szánt asztali processzorát (ezek az Intel szavai), a Core i9-9900K-t igyekezett felturbózni, és az extrém beállítottságú gamerek kezébe még jobb teljesítményt adni. 

A chip 8-magos, 16-szálas, az alap órajele 4 GHz lehet, 127 wattos TDP-érték és 16 MB Intel Smart Cache jellemzi. Támogatja a meglévő Z390-es alaplapokat, egy 3 éves PC-ben játék, streamelés és felvétel közben 27 százalékos gyorsulást is hozhat, fps-ben pedig plusz 35 százalékot. A tuningot új és felújított funkciókkal segítik. 

Mivel különleges kiadásról van szó, ezért csak válogatott ostyákat használ az Intel, és csak korlátozott darabszámban szállít ilyen CPU-t a piacra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.