Hirdetés

Kifejezetten MMO-kra és MOBA-kra szabott egeret mutatott be a Corsair



|

A 17 programozható gombjának köszönhetően a Scimitar RGB Elite tökéletes lehet azoknak, akik az online játékok szerelmesei.

Hirdetés

Aki kattant már rá komolyabban egy-egy online játékra, az tudhatja, hogy néhány extra gomb az egéren mennyire meg tud könnyíteni egy hosszadalmas raidet, vagy egy feszült mérkőzést. A Corsair most kifejezetten az online szerepjátékok és a MOBA műfaj kedvelőinek igényeihez igazította a Scimitar RGB Elite névre keresztelt legújabb egerét.

Hirdetés

Az új eszköz 17 darab, egyenként 50 millió kattintásra hitelesített gombbal érkezik, amelyek mindegyike programozható, így mindenki teljes mértékben testre szabhatja, hogy milyen funkciókat szeretne a gyorsabb elérés érdekében az egérre helyezni. Az oldalsó gombokat a Key Slidernek köszönhetően 8 milliméterrel előre vagy hátra csúsztathatjuk, ahogy nekünk a leginkább kézre áll. 

Noha elsősorban szerepjátékokhoz és MOBA műfaj tagjaihoz ajánlják az egeret, a benne helyett kapott 18 ezer DPI-s optikai szenzor révén a versenyszimulátorokon és FPS-eken nevelkedett közönség igényeit is képes kielégíteni. Az egérhez járó iCUE szoftver segítségével könnyedén állítható az érzékenység, továbbá kalibrálható, hogy milyen felületen játszunk.

A Corsair ezzel együtt jelentette be az MM500 3XL egérpadot is, ami egy nagyon hasznos kiegészítő lehet azoknak akik a profi gaming felé kacsingatnak. A 3XL a névben nem árul zsákbamacskát, asztalterítő méretű felületről beszélünk, amin az egér mellett a billentyűzet, a monitor és még jó pár egyéb eszköz is kényelmesen elfér. 

A Scimitar RGB Elite 25 ezer forint körüli áron kerülhet a boltok polcaira, míg a gigászi egérpadért nagyjából 15 ezer forintot kérhetnek majd el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.