Hirdetés

Megérkezett az év egyik leglátványosabb számítógépháza



|

A Cougar piacra dobta a még a Computexen bemutatott Conquer 2 számítógépházát.

Hirdetés

A Cougar még az idei Computexen mutatta be a prémium ATX-es tornyát, a Conquer 2-t, amely most végre megjelent a piacon. Az extravagáns és fura gépház egy ház a házban típusú kialakítást kapott. 

Hirdetés

Ennél egy belső acél gépház ad otthont minden egyes komponensnek, és ez csúszik bele egy külső házba, amely ipari dizájnt használ, és alumíniumot vegyít üveg panelekkel, valamint komoly méretű ARGB LED-es fényekkel. 

A belső ház horizontális elrendezést kapott, felül van a hely az alaplapnak, ami akár CEB, ATX vagy kisebb is lehet. A videokártya maximum 40 centiméter hosszú lehet, és 10 bővítőhely is akad, ebből kettő vertikális. 

Alulra egy maximum 22 centis tápegység fér, két 3,5 hüvelykes meghajtóval. Az alaplapi tálca mögé még két 2,5 hüvelykes meghajtó is befér a 368 x 631 x 744 milliméteres és 18 kilós házba, amelynek az ára sajnos ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.