Hirdetés

Stílusos gépházakkal újított a Cougar



|

A Cougar bemutatta a legújabb ATX-es tornyait, a DarkBlader szériás számítógépházakat.

Hirdetés

A Cougar nemrég rántotta le a leplet a DarkBlader számítógépház-sorozatáról, amely ATX-es tornyokat takar. A házakat aszimmetrikus dizájn jellemzi, az előlapból két verzió is van. 

Hirdetés

A DarkBlader-G üveg előlapot kapott, a DarkBlader-S pedig alumínium berakással erősít - egyébként szálcsiszolt fém a többi rész. Az elülső portokat oldalra rendezték, és persze RGB-s világítás dobja fel az esős napokat. Az RGB-s LED-ek a ház teljes magasságában futnak végig. 

Az ATX-es alaplapok mellett az E-ATX és a CEB is támogatott. A házak klasszikus horizontális elrendezést használnak, a videokártya hossza 38, a processzorhűtő magassága 17 centiméter lehet. 

Adattárolóból három 3,5 hüvelykes fér be, ebből mindhárom 2,5 hüvelykeset is támogat. A hűtést három elülső 140/120 milliméteres, kettő 140 vagy három 120 milliméteres felső és egy 120 milliméteres hátsó ventilátor segítheti. Árak nincsenek, de a 232 x 523 x 518 milliméteres házakban 8+2 bővítőhely található. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.