Hirdetés

Csak az üzleti ügyfelek kaphatnak 15 hüvelykes Surface Laptop 3-at Intel processzorral



|

Intel processzorral szerelt Surface Laptop 3 modellek is léteznek, de a Microsoft kizárólag üzleti ügyfeleknek ad el ezekből.

Hirdetés

Amikor a Microsoft bemutatta a Surface Laptop 3-at, akkor két verzióról beszélt: egy 13,5 és egy 15 hüvelykes modellről. Az előbbibe Intel Ice Lake processzorok, az utóbbiba egyedi AMD Ryzen chipek választhatóak. Kiderült azonban, hogy aki nagyobb kijelzőt, de Intel chipet szeretne, annak egy harmadik választása is van. 

Hirdetés

Létezik ugyanis 15 hüvelykes Surface Laptop 3 Intel processzorokkal is, de kizárólag az üzleti ügyfelek kaphatnak ezekből, természetesen Ice Lake szériás lapkákkal. 

A 13,5 és a 15 hüvelykes Surface Laptop 3 üzleti kiadásai egyaránt vihetőek Intel Core i5-1035G7 és Core i7-1065G7 CPU-val. A nagyobb modell nagyobb felbontású kijelzőt kap, és akár 32 GB RAM is belefér 16 GB helyett. Az Intel CPU-val szerelt modellek egyébként a WiFi 6-ot is támogatják.

Az üzleti felhasználók egyébként kereskedelmi csatornákon keresztül AMD-s Surface Laptopot is szerezhetnek, persze mindez igazából Amerikára vonatkozik, egyelőre nem várható, hogy hazánkban például jobban elterjednek az eddig is nehezen és drágán elérhető Surface gépek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.