Hirdetés

Csak jövőre jönnek a jobb grafikával hasító Intel Elkhart Lake processzorok



|

2020 elején érkeznek a Gen11-es iGPU-val felszerelt chipek, a második negyedévben pedig az első Comet Lake CPU-k futnak be.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy az Intel hamarosan izmosnak mondható Celeron és Pentium processzorokkal viszi tovább az alacsony fogyasztású processzorainak a kínálatát, és így dob piacra utódot a Gemini Lake vonalnak. Ezek az új CPU-k Elkhart Lake kódnéven futnak, és tényleg sokat erősödnek. 

Hirdetés

Mindez annak lesz köszönhető, hogy a csúcsteljesítményű Sunny Cove processzormagokat az alacsony fogyasztási Tremont magokkal kombinálják, illetve kiegészítik az Intel Gen11-es integrált grafikus vezérlésével. 

Nemrég a Mitacnak hála előkerült egy kiszivárgott menetrend, amelyen az látható, hogy kicsit tovább kell várnunk ezekre a chipekre. Ha minden jól megy, akkor 2020 első negyedévében érkeznek meg az Elkhart Lake CPU-k. Az első Comet Lake termékek pedig 2020 második negyedévére várhatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.