Hirdetés

Csalódást okoz majd a Microsoft Surface Pro 6



|

Kedden nagy bemutatóra készül a Microsoft, de a jelentések szerint nem szabad sokat várni az új termékektől.

Hirdetés

A Microsoft óriási rendezvénnyel készül október 2. alkalmából, és a redmondi cég ezzel elindítja a bejelentésekkel telezsúfolt októberi szezont. A jelentések szerint azonban kár lenne sokat várni a Microsoft új termékeitől. 

Hirdetés

A Surface Go utódjának érkezéséhez még túl korán van, a Surface Phone pedig újra és újra késik, és ezúttal sem mutatkozik be. Vagyis október 2-án csak a Surface Pro 6 és a Surface Laptop 2 érkeznek. 

Legalábbis erről szivárogtatott az egyébként igen megbízható forrásokkal dolgozó Roland Quandt. Szerinte a Surface Pro 6 és a Surface Laptop 2 pontosan ugyanolyan árkon lesznek elérhetőek, mint az előző generációs modellek. 

Természetesen ezúttal is frissül a hardver, de ez leginkább kimerül majd abban, hogy új Intel processzorokat kínálnak a friss modellek. A Surface Book szériába állítólag nem jön új modell, ezzel a két termékkel kimerül az újdonságok listája. 

A Surface Pro 6-ról egyébként több kidobozolós képsorozat is előkerült nemrég, és úgy tűnik, szinte teljesen megegyezik majd a gép az elődjével. Sokak szerint 800 dollár fölött ekkora káva manapság már nem elfogadható, ráadásul a csomagban toll és billentyűzet sincs. Nem segít a helyzeten az sem, hogy továbbra sem lesz USB-C port. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.