Hirdetés

Csendben jöttek az új NVIDIA GPU-k



|

A belépőkategóriában indul, és a laptopokban kaphat helyet az új GeForce MX130 és a GeForce MX110.

Hirdetés

Az NVIDIA csendben rukkolt elő a két legújabb grafikus processzorával, amelyeket a belépőkategóriában indít el, és laptopokba szán. Itt a GeForce MX130 és a GeForce MX110. 

Hirdetés

Ezek értelemszerűen továbbra is a Maxwell GPU-architektúrára alapoznak, és az eddigi jelek szerint a GM108-as lapkára építenek. 

Az NVIDIA ugyan nem árulta el a részletes konfigurációt vagy az órajeleket, de annyit igen, hogy az MX130 két és félszer gyorsabb, mint az Intel UHD 620-as grafikus vezérlése. Az MX110 másfélszer gyorsabb az Intel megoldásánál. 

Mindkettő támogatja az NVIDIA Optimus technológiáját, és egyben teljessé teszi az MX100-as szériás GPU-családot. Ezt a belépőkategóriás szériát a GP108-ra építő MX150 vezeti, amely az Intel UHD 620 teljesítményének a négyszeresét kínálja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.