Hirdetés

Cserélhető az új HP egybegép kijelzője



|

Frissíthető képernyőt kapott a HP EliteOne 1000 G1 minden egyben PC.

Hirdetés

A minden egyben PC-k olyan praktikus megoldások, amelyek úgy spórolnak helyet az asztalon, hogy egy egész PC-t csomagolnak abba a házba, amiben maga a monitor van. Ezeket viszont nem annyira egyszerű frissíteni, mint a normál, torony kialakítású asztali PC-ket. 

Hirdetés

A HP új EliteOne 1000 G1 azonban különleges az egybegépek kategóriájában. Az üzleti kategóriás minden egyben PC ugyanis egy olyan speciális talpat kapott, ami a PC összes hardverelemének otthont ad. Ezt a részt csavarhúzó nélkül, egyszerűen lehet megbontani. 

A PC ráadásul cserélhető kijelzővel rendelkezik, vagyis ha valaki nagyobb méretű vagy felbontású, esetleg érintésérzékeny panelt szeretne, akkor a HP-nak erre is van megoldása. 

Az 1259 dollártól induló EliteOne 1000 G1 belépőként egy 23,8 hüvelykes, 1920 x 1080-as monitort ad. Felárért létezik érintésérzékeny verzió, továbbá 27 hüvelykes, 3840 x 2160-as panel és egy 34 hüvelykes, 3440 x 1440-es panel. 

Maga a PC egy Intel Core i7-7700-as CPU-t is képes befogadni, 32 GB DDR4-2400-as RAM mellett. HDD, SSD és NVMe SSD szintén elfér benne. Akad továbbá két USB-C port (3.1), négy USB-A (3.1) port, HDMI, DisplayPort, jackcsatlakozó és Ethernet port. Webkamerát és IR-szenzort is építettek a képernyőbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.