Hirdetés

Csökkenti a processzorai árát az Intel



|

Az Intel a Ryzen 3000 széria jelentette fenyegetés miatt elérkezettnek látja az időt arra, hogy csökkentse a processzorainak a vételárait.

Hirdetés

Az AMD meglehetősen kellemes meglepetést okozott a Ryzen 3000-es processzoraival, amelyek nem csak figyelemreméltó specifikációkkal rendelkeznek, de lenyűgöző benchmark-eredmények is szállingóznak ezekkel kapcsolatban, már a megjelenés előtt. Ami azt illeti, a Digitimes értesülései szerint az Intelt is változtatásokra ösztönözte az AMD.

Hirdetés

A Digitimes az alaplapok piacáról származó belsős forrásoktól olyan híreket kapott, hogy az Intel hamarosan csökkenti a kilencedik-generációs Core processzorainak a vételárait. Ez konkrétan azt jelenti, hogy az Intel tart az AMD Ryzen 9 3900X, Ryzen 7 3800X és Ryzen 5 3600X processzoroktól. 

Éppen ezért válaszul az AMD újdonságaira az Intel 10-15 százalékkal csökkenti a kilencedik-generációs Core CPU-k vételárait. A következő hónapokban emiatt 25-75 dollárral mérséklődhet a Core i9-9900K, a Core i7-9700K vagy a Core i5-9600K vételára. Mindez nem nagy összeg, ugyanakkor az alacsonyabb árakkal a kilencedik-generációs Intel lapkák versenyképesebbé válnak, és remélhetőleg a kereskedők is árcsökkentésekbe kezdenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.