Hirdetés

Csúcskategóriás számítógépházakkal újított az FSP



|

Feketébe öltöztek az új CMT350, CST310 és CST311 gépházak, és többségében RGB-s világítást is kínálnak.

Hirdetés

Az FSP új számítógépházakat villantott: itt a CMT350, a CST310 és a CST311. Ezek mindegyike feketébe öltözött, acél keretet kapott, üveg oldalsó panellel, hogy lehessen villogni a hardverelemekkel a haverok előtt. A legtöbb modellen persze címezhető RGB-s LED-ek is vannak, hogy minden trendi legyen. 

Hirdetés

A kompakt méretek ellenére vannak USB 3.0 portok és a vízhűtés is támogatott. 

A CMT350 egy kompakt midi torony, a hátsó RGB-s ventilátora pedig az ASUS Aura Sync, a Gigabyte RGB Fusion és az MSI Mystic Light Sync szoftverét is támogatja. Gamereknek tervezték, az első panelen RGB-s sáv is van. Két külön porszűrő gondoskodik a belső tisztaságáról, ahová mini-ITX-es és micro-ATX-es alaplap is elhelyezhető, de normál ATX-es megoldás is. Két 3,5 hüvelykes és két 2,5 hüvelykes meghajtó is befér. 

A CST310 és a CST311 kompakt micro-ATX-es házak, de ennek ellenére akár 375 milliméter hosszú videokártyát és 163 milliméter magas CPU-hűtőt is befogadnak. Szintén feketék, az előbbi modell pedig két első 120 milliméteres és egy hátsó, ugyanekkora, de RGB-s ventilátort is ad. Szintén gamereknek készült, szintén RGB-s első sávval. A CST311 eközben ugyanazt a dizájnt, de egyszerűbb kivitelben hozza el, RGB-s csicsa nélkül. Kettő 3,5 és három 2,5 hüvelykes meghajtó fér mindkettőbe. 

Az FSP 94,99; 65,99 és 52,99 dollárt kér ezekért a gépházakért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.