Hirdetés

Csúcssebességet hoztak az Acer új gamermonitorai



|

A Nitro XF2 széria egyik tagja 0,2 milliszekundumos G2G válaszidővel rendelkezik túlhajtott módban.

Hirdetés

Az Acer nemrég Nitro XF2 szériás monitorokkal újított, amelyek valódi csúcssebességet ígérnek a gamereknek. A natív válaszidejük ezeknek 3 milliszekundum, azonban túlhajtott módban a Nitro XF272 X G2G válaszideje 0,2 milliszekundum, a Nitro XF252Q-é pedig 0,3 milliszekundum. 

Hirdetés

Mindehhez 240 Hz-es képfrissítés és AMD Radeon FreeSync technológia társul, vagyis elmosódástól aligha kell tartani. A 400 nites fényerő és a magas kontrasztarány mellett a HDR10-es tartalmak támogatása is adott. 

Az Acer ezúttal azokra koncentrált, akik 1920 x 1080-ban szeretnek játszani, a feketéket pedig 11 szinten képes megjeleníteni. A hagyományos OSD helyett integrált Acer Display Widget segítségével lehet módosítani a beállításokat, a képernyő több részre is felosztható. A kapcsolódásról két HDMI port és egy DisplayPort csatlakozó gondoskodik. 

Az Acer játékmódot is beállított a monitorokon, nyolc előre konfigurált beállítással. A TN panelek 170 és 160 fokos betekintési szögekkel rendelkeznek, a panel 36 fokban forgatható, a magassága állítható. A villódzásmentes, kékfény-csökkentett működésről az Acer Vision Care gondoskodik. 

A monitorokban két darab 2 wattos hangszóró is helyet kapott, a vételárak pedig 350 és 450 dollár környékén alakulnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.