Hirdetés

Csúnya lett az Intel és a Micron válása



|

Kilépett az Intel és a Micron az IMFlash Technology közös vállalatból, az Intel szerint a Micron ellopta a cég és a 3D XPoint titkait.

Hirdetés

Az Intel és a Micron egyaránt kiléptek az IMFlash Technology közös vállaltból, amelynek a célja az lett volna, hogy új korszakot nyisson a nem felejtő memóriával. A nagy, elsöprő siker azonban elmaradt. 

Hirdetés

A két fél most pedig mindenféle jogi csatába kezdett, ami a felbomlott szövetség eredményeként el is fajulhat. A dolgozók egyik cégtől a másikhoz vándorolnak. 

Így van ez például Doyle Riverssel, aki eddig manager volt az Intel mérnöki részlegén. Innen váltott, és ment át a Micron Technologyhoz. Az Intel állítása szerint azonban magával vitt egy nagy rakás üzleti titkot és szellemi tulajdont, ami az Intelé. Ezek elvileg a 3D XPoint memóriához és az Optane termékekhez kötődnek. 

Egy amerikai kerületi bíróság előzetes intézkedése elrendelte, hogy Rivers ne birtokoljon, használjon vagy hozzon nyilvánosságra semmilyen bizalmas Intel-anyagot, ami a 3D XPointhoz vagy Optane termékekhez kapcsolódik. A tiltás a termékeken dolgozó emberekre is vonatkozik, illetve Riversnek vissza kell mindent adnia. 

Rivers ügyvédje eközben azt mondta, hogy az ügyfelének nincs semmi a birtokában, amit visszaadhatna. Szerinte az Intel vádjai továbbra is erősen túlzóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.