Hirdetés

Csúszhat a Windows 11 egyik legérdekesebb funkciója



|

A jelek szerint nem biztos, hogy az összes újdonság készen áll majd az őszi rajtra.

Hirdetés

A sok titkolózás után a Microsoft nemrég végre elárulta a Windows 11 megjelenési dátumát, így már azt is tudjuk, hogy október 5-től, lépcsőzetes elérhetőséggel érkezik az új operációs rendszer.

A bejelentésben viszont egy olyan utalást is tett a vállalat, amiből arra következtethetünk, hogy az androidos alkalmazások nagy csinnadrattával beharangozott támogatása csak később válhat a repertoár részévé.

Hirdetés

Az Aaron Woodman marketingvezető által jegyzett közlemény ugyanis nem köti össze a funkció érkezését a Windows 11 megjelenésével:

"Alig várjuk, hogy folytathassuk az utunkat az Android appok Windows 11-re és a Windows Store-ba hozatalával az Amazonnal és az Intellel együttműködve, ami egy teszttel fog kezdődni a Windows Insiderek számára a következő hónapok során."

Magyarán a szöveg még az előzetes teszt időpontját illetően sem említ konkrétumot, október 5 pedig nincs is messze, így valószínű, hogy az új operációs rendszer rajtjakor hiába keressük majd az androidos mutatványt.

Persze így is bőven tartogat majd izgalmas funkciókat a Windows 11, még ha a bétatesztje alapján arra is jutottunk, hogy inkább tekinthető egy izmos frissítésnek, mintsem teljesen új platformnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.