Hirdetés

Csúszik a MacBook frissített billentyűzete



|

A pletykák szerint 2020 végére halasztotta az új billentyűzettel felszerelt MacBookokat az Apple.

Hirdetés

A tech szektorban rengeteg a pletyka az újdonságokról, azonban nem lenne logikus mérgesnek lenni, ha valami nem úgy van, mint a szivárogtatók bereklámozzák. Eddig például arról beszéltek, hogy leváltja a MacBookok billentyűzeteit az Apple. 

Hirdetés

Ming-Chi Kuo, a neves elemző azonban úgy tudja, hogy az Apple elhalasztotta az új billentyűzetet, ezért az ezzel szerelt MacBookok csak 2020 második vagy harmadik negyedévében érkezhetnek. 

Ezzel kapcsolatban egyébként sokat emlegették a 16 hüvelykes MacBook Prót is - ami azért fontos, mert 2012-ben jött utoljára 15 hüvelykesnél nagyobb MacBook Pro. 

A neves és általában megbízható elemző szinte egész 2019-ben kitartott amellett, hogy idén jön a nagy és új billentyűzetes MacBook Pro, de ugyanerről beszélt az IHS Markit és a Bloomberg is. Azt senki sem tudja, hogy most mi változott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.