Hirdetés

DDR4-es világrekordot döntött az MSI



|

5608 MHz-es órajelet sikerült elérnie a gyártónak egy MSI Z390I GAMING EDGE AC alaplap segítségével.

Hirdetés

Az MSI folyamatosan igyekszik megmutatni, hogy a memóriafrekvenciák terén a segítségével könnyű elérni magas órajeleket, sőt, rekordokat is. 

Hirdetés

2019 elején az MSI házon belüli tuningmestere, Toppc sikeresen növelte DDR4-es memóriák órajelét egészen 5,6 GHz-re. A Kingston RAM-okat egy MSI Z390I GAMING EDGE AC alaplappal használta, folyékony nitrogénes hűtéssel. Mindez egyébként az Intel kilencedik-generációs processzorai számára is nagy áttörést jelentett. 

Az MSI szerint a rekord a cég DDR4 Boost technológiájának, valamint a Kingston DDR4-es memóriákkal való remek kompatibilitásnak köszönhető. A rekordhoz használt alaplap pedig nem csak az eddig említett technológiákat, de a Twin Turbo M.2-t és az USB-C-t is támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.