Hirdetés

Leszámolna a BIOS-támadásokkal a Dell



|

BIOS-szinten érzékeli a végpontokra leselkedő fenyegetéseket a fejlett Dell SafeBIOS Events & IoA.

Hirdetés

Egyre többen dolgoznak otthonról, a cégeknek emiatt pedig illik megvédeni a távolról tevékenykedő alkalmazottakat: ezt a törekvést segítené a Dell, amely szerint a konkrét munkavégzésre használt eszközöknél kell a védekezést elkezdeni. A hackerek gyakran a BIOS-t veszik célba, az erre utazó támadások ellen pedig a cégeknek beépített biztonsági megoldásokra van szükségük, amelyek a végpontokat védik meg. A Dell ezért mutatta be a Dell SafeBIOS Events & IoA-t. 

Hirdetés

Az új termék viselkedésalapú érzékeléssel, BIOS-szinten füleli le a fejlett, végpontokra leselkedő fenyegetéseket. Mindez pedig azért fontos, mert egy olyan BIOS, amit sikeresen támadnak meg a hackerek, lehetőséget biztosíthat minden adat elérésére az adott gépen, a felhasználói bejelentkezési adatai is megszerezhetőek. A legügyesebb hackerek akár még a kapcsolódó vállalat IT infrastruktúrája ellen is intézhetnek ezen keresztül támadásokat. 

A Dell megoldása jelzi, ha olyan eseményen és változtatások történnek, amelyek sérülékenységre utalnak. A BIOS konfigurációs változásai is jelezhetnek például támadást, az IT-s csapatok időben való értesítését követően pedig jöhetnek a szükséges lépések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.