Hirdetés

Itt a világ első Dual Quad HD monitora



|

Az ultra-szélesvásznú, hajlított kijelző streamelésre, videóvágásra, irodákba, tervezésre lehet kiváló, de akár egyszerre két PC képét is megjelenítheti.

Hirdetés

A Dell által kifejlesztett UltraSharp U4919DW 49 hüvelykes képátlóval sokkolja a vevőket, a 32:9 képarányú IPS panelen 5120x1440 képpont található. Bár arról még mindig megoszlanak a felhasználói vélemények, hogy az ilyen szinten megnyújtott monitoroknak van-e valós értelme, azért az elmúlt években is megtalálták a közönségüket a két kijelzőt egybeforrasztó megoldások.

Hirdetés

Az új Dual Quad HD monitor 60 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, és 99 százalékos sRGB színtér-lefedettséget garantál, ezért többek között kreatív munkákhoz ajánlják. Szerencsére a modell nem sík kijelzős, azzal ugyanis ezt a szélességet nem lehet teljesen "szemből" nézni. Épp ezért jól jöhet, hogy 3800R sugárban hajlított kivitelt kapott, ráadásul betekintési szöge is minden irányból 178 fokos.

Mondjuk az ára sem épp apróholmi, az 1699 dolláros ár már simán átszámítva is közel 470 ezer forint, és ez még csak az amerikai árcédula - odaát október 26-tól lehet kapni a monitort. A kijelző minősége mellett persze érdemes hozzátenni, hogy hátul kapunk két HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.4 csatlakozót és egy 90 wattot leadni képes USB-C portot is, szóval akár ezen keresztül a monitorról is tölthetünk egy laptopot. Ezen kívül öt normál USB 3.0 port is figyel a gigantikus monitor hátulján (hely végül is van hozzá), az abszolút extra pedig az, hogy akár két csatlakoztatott PC képét is megjeleníthetjük egyszerre vagy külön-külön, amit egy KVM switch segítségével szabályozhatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.