Hirdetés

Látványos üzemidőt hoz a Dell első 5G-s laptopja



|

Sok új laptopot vitt a CES-re a Dell: az egyik az első 5G-s megoldása, a Latitude 9510, hosszú üzemidővel.

Hirdetés

A Dell rengeteg újdonsággal készül a 2020-as CES-re, többek között sok friss laptopot is bemutattak. Közülük például a Latitude 9510 elsőre ugyan nem hangzik a legizgalmasabbnak, mégis az egyik legérdekesebb lett a felhozatalban. Ez lett ugyanis a Dell első 5G-s laptopja, a egészen pontosan a hangszóróknál vannak az 5G-s antennák. A modem típusáról viszont nem esett szó, így a részletekre csak a márciusi megjelenésekor derül fény. 

Hirdetés

Fontos, hogy a gyártó szerint a kijelző nem esett az 5G áldozatául, maradt a vékony káva és a 15 hüvelykes panel a 14 hüvelykes házban. Még ennél is jobb hír, hogy viszonylag könnyű kialakítás mellett 30 órás üzemidőt is elérhet a laptop. Benne maximum tizedik-generációs Intel Core i7 CPU lehet, van WiFi 6 támogatás, a rendszer pedig megtanulja, mit használunk gyakran, és azt gyorsabban indítja. 20 perc alatt pedig nulláról 35 százalékra tölt az akku. A Latitude 9510 ajánlott vételára 1799 dollár, vagyis nagyjából 533 ezer forint lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.