Hirdetés

Érkezik a legújabb WQHD-s Dell monitor



|

24 hüvelykes IPS-panelt használ a Dell legújabb WQHD-s monitora, a P2421DC nevű kijelző.

Hirdetés

A Dell Piacra dobta a legújabb P2421DC monitorát, amely WQHD-s és 24, egészen pontosan 23,8 hüvelykes. A monitor IPS-panelre épít, és három oldalon ultravékony kávát kapott. Négyzetméterenként 300 cd fényerő, 8 és 5 milliszekundumos G2G válaszidő (tipikus és nagy sebességű) jellemzi a képernyőt, amely az USB-C-s eszközöket is támogatja maximum 65 wattig. A 16,7 millió szín megjelenítésére képes kijelző 178 fokos betekintési szögekkel rendelkezik, a kontrasztaránya pedig 1000:1. 

Hirdetés

Csatlakozók tekintetében egy DisplayPort, HDMI, USB-C, két USB 2.0 és két USB 3.0 port áll a leendő vásárlók rendelkezésére. 

Létezik a monitorból továbbá egy P2421D nevű alternatíva is, ez egy alacsonyabb árfekvésű modell, amin már hiába is keresnénk USB-C portot. Az alap specifikációk változatlanok, és minden más is. Azt, hogy mennyivel kedvezőbb a vételára, sajnos nem tudni, mivel egyik készülék kapcsán sem hozott nyilvánosságra konkrét összeget a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.