Hirdetés

Itt egy lapka PC beágyazott AMD Ryzen processzorral



|

Egy Raspberry Pi méreteivel vetekszik az új lapka PC, ami a DFI jóvoltából érkezik.

Hirdetés

A tajvani DFI bemutatta a legújabb beágyazott rendszerét, amelyet GHF51 névre keresztelt. Alapvetően egy Raspberry Pi méretű lapka PC-ről van szó, ebbe viszont AMD Ryzen Embedded CPU-t építettek, és a Vega grafika is támogatott. Ennyire kis gépbe egyébként AMD Ryzen Embedded R1000 szériás processzort még nem építettek a gyártó szerint. Ráadásul az újdonságra két HDMI 1.4 port is jutott, ezek 4096 x 2160-as felbontást támogatnak 24 Hz-es képfrissítés mellett. 

Hirdetés

A H.265 mellett a VP9 is támogatott a Vega GPU-nak hála, csatlakozókból pedig akad egy USB 3.1 Gen 2 C-típusú, valamint gigabites Ethernet és két microHDMI port. A kevés USB port miatt USB hubra szükség van, de cserébe maga a rendszer kicsi maradt. 

A 12 wattos TDP-vel rendelkező processzor mellé 2/4/8 GB DDR4-3200-as RAM kérhető, a tárhely eMMC, mérete 16/32/64 GB lehet. Az extra bővítést egy mini PCIe slot segíti a 84 x 55 milliméteres lapka PC-n. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.