Hirdetés

Donald Trump újabb nagy találkozót akar



|

Ezúttal átalakítaná és modernizálná az amerikai kormányt, amihez a nagy tech cégek segítségét kéri.

Hirdetés

Donald Trump ismét szeretné összehívni a legnagyobb tech cégek ügyvezetőit, ezúttal június elejére. Az amerikai elnök azt szeretné velük megvitatni, hogyan modernizálhatnák az amerikai kormányt. 

Hirdetés

A cél érdekében egy újonnan megalakított csoport és a Szilícium-völgy legnagyobb vezetői átalakítják és modernizálják majd a kormányt, valamint azt, hogy az miként használja és közli az információkat. 

Hivatalosan nem közölték a meghívott ügyvezetők névsorát, de a pletykák szerint az Apple, az Amazon, a Cisco, a Facebook, a Google, az IBM, az Intel, az Oracle, a Salesforce és a SpaceX vezetőit várják. 

Bár a legtöbb fenti cég ügyvezetője ott volt a tavalyi találkozón, azt nem tudni, hogy ezúttal kik mehetnek el. Egyelőre csak Safra Catz jelenléte biztos (Oracle), de az IBM vezére is ott lehet. A tanácsot Chris Liddell vezeti majd, a Microsoft egyik korábbi ügyvezetője. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.