Hirdetés

Durva lesz a Noctua új hűtőventilátora



|

Az A szériás, NF-A12x25 hűtőventilátor kétszer olyan jó lesz, mint az eddigi legkiválóbb Noctua légkavaró.

Hirdetés

A Noctua több kedvcsinálót is kiadott a közelgő, új-generációs hűtőventilátorához. Ezt több mint 4 éve fejleszti már a gyártó, és ráadásul új alapanyagokat is használ. 

Hirdetés

Az új ventilátorszéria eredetileg a 2017-es Computexen mutatkozott be. Már akkoriban is több mint 4 éve tartott a fejlesztés, és több mint 200 tesztdizájn készült. 

A Noctua azt állítja, hogy az újdonságok kétszer olyan jók lesznek, mint a jelenlegi legkiválóbb termékei. Egyetlen A-szériás ventilátor képes volt a demók során elérni ugyanazt a hőmérsékletet, mint két darab NF-F12-es. A processzor, a terhelés és a borda ugyanaz volt. Pedig az NF-F12 is elképesztően jó. 

Sajnos megjelenési dátumról továbbra sem hallani, de a kedvcsinálók és a dobozképek arra utalnak, hogy ez is közeledik. Reméljük, hogy az árak nem szállnak el túlságosan. Elvégre a teljesítmény lenyűgöző lesz, a Sterrox alapanyag pedig négyszer drágább a PBT-nél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.