Hirdetés

Egész napos üzemidőt ígér az átalakítható HP Elite Dragonfly



|

Egész napos üzemidőt és LTE-kapcsolatot ígér az üzleti felhasználásra szánt HP Elite Dragonfly átalakítható laptop.

Hirdetés

A HP egy könnyű és lapos, üzleti felhasználásra szánt átalakítható laptoppal jelentkezett, amelynek a neve Elite Dragonfly. Ebbe akár 4-magos Intel Core i7-8665U processzor is befér, a 13,3 hüvelykes kijelző mellett akad LTE-kapcsolat, WiFi 6 és 360 fokban forgó zsanérok. 

Hirdetés

A tabletként is bevethető Elite Dragonfly az első HP laptop, ami az óceánból származó műanyagok újrahasznosításával is készült. A gép MIL-STD 810G plecsnit is kapott, vagyis strapabíró a ház kialakítása. Az oleofobikus bevonat pedig távol tartja az ujjlenyomatokat. 

A HP egész napos üzemidőt ígér az október 25-én, 1549 dolláros indulóárral érkező laptophoz, ami elvileg 16,5 órát bír majd egy feltöltéssel, a speciális energiaforrással akár 24,5 órát. Az akku a gyorstöltést is támogatja, 50 százalékra 30 perc alatt lehet majd feltankolni. 

A forrasztott LPDDR3 RAM mennyisége 8 vagy 16 GB lehet, ehhez maximum 2 TB-os PCIe NVMe SSD társul. Kijelzőből 400, 550 és 1000 nites változatok lesznek, a középső 4K-s, HDR-es. 

Míg a káva csak 4,75 milliméteres, addig a felső keret van olyan vastag, hogy odafért a webkamera és az infrakamera. A kamera használaton kívül reteszelhető. A billentyűzet gombjait csendesebbé varázsolta a gyártó, az extrák között pedig Thunderbolt 3 port, jackcsatlakozó és ujjlenyomat-olvasó is akad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.