Hirdetés

Egészen csinos a Cyberpunk 2077 témájú Razer Viper Ultimate



|

Ahogy sok más gyártó, a Razer is készül az év legjobban várt játékának megjelenésére.

Hirdetés

November 19-étől lesz játszható a The Witcher 3: Wild Hunt miatt videojátékosok millióinak kedves CD Projekt RED új játéka, a Cyberpunk 2077. A rajongók már hónapok óta ki vannak hegyezve rá, és ezt meglovagolva sorra érkeznek a különböző licencelt termékek videokártyától az Adidas cipőkig.

Természetesen kimondottan a PC-seknek szóló cuccok is szép számban készülnek, lesz például gamer szék (amiből az első szállítmányt nagyon gyorsan elkapkodták), valamint egy Razer egér, amely a napokban lezajlott RazerCon 2020 keretében mutatkozott be.

Hirdetés

A vezeték nélkül is használható Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition gyönyörű sárga színpben pompázik, felületén helyet kapott a játék logója is. 20 000 DPI-s, 50G-s a maximális gyorsulása és 650-es az IPS-e, így villámgyorsan továbbítja mozdulatainkat a játékok felé. Mindössze 74 grammot nyom,  akksija 70 órán át bírja egy töltéssel, és 70 millió kattintásra lett hitelesítve.

Úgy tűnik, kizárólag a Razer Store-ban lesz kapható. A megjelenését novemberre ígérik, ajánlott fogyasztói ára 159,99 dollár, de jár mellé egy Razer Mouse Dock Chroma töltőállomás is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.