Hirdetés

Egy halom extrával támad a bivalyerős ASUS Zephyrus Duo 15 GX550LXS



|

Remekül teljesít az első teszteken a rengeteg kiegészítővel érkező ASUS Zephyrus Duo 15 GX550LXS laptop.

Hirdetés

Nem épp mindennapos jelenség a Zephyrus Duo 15 GX550LXS gamerlaptop, elvégre a billentyűzete fölött van egy másodlagos, érintésérzékeny kijelző, ami miatt bár nehezebb és nagyobb a gép, de extra appok vagy vezérlőelemek jeleníthetőek meg a látványos felületen. A 8-magos Core i9-10980HK processzor és a GeForce RTX 2080 Super Max-Q GPU, 32 GB RAM és két 1 TB-os NVMe SSD mellett a teljesítménnyel nem lesz gond.

Hirdetés

A Notebookcheck tesztjén jól szerepelt az új laptop, amelynek a kijelzőjére sem lesz panasz: a G-Sync-képes 4K-s IPS-panel kontrasztaránya, színei és betekintési szögei is kiválóak, ráadásul a teljes AdobeRGB-t lefedi. Létezik továbbá olyan konfiguráció is, amelyben full HD-s, de 300 Hz-es a panel. A G-Sync-et mindkettő támogatja, vagyis kellően sima lesz a játékmenet. 

A laptophoz rengeteg kiegészítő is jár, a dobozban ott lapul a ROG Ranger BP2500, a ROG Delta headset, a ROG Gladius II Impact Gaming gameregér, egy csuklótámasz, egy 65 wattos, USB-C-s második adapter és egy ROG Eye GC21 webkamera. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.