Hirdetés

Egy későbbi Windows 11-es frissítés megoldhat több nyomtatással kapcsolatos hibát



|

Korai hozzáférésben már elérhetőek a javítások, de hivatalosan csak a jövő hónapban debütálhatnak.

Hirdetés

Valószínűleg egyáltalán nem probléma, ha valaki még inkább a Windows 10-et használná a nemrég megjelent Windows 11 helyet, mivel akadtak problémák a Microsoft új rendszerével korábban, és nem kizárt, hogy lesznek is még kellemetlenségek.

Sajnos a nyomtatókkal kapcsolatban is akadnak problémák, hiszen kiderült, hogy a rettegett PrintNightmare is felütötte a fejét, sok készülék pedig furcsaságokat produkált Windows 11-en.

Hirdetés

Szerencsére úgy tűnik, úton van már a segítség, mivel korai hozzáférésen keresztül elérhető már a Windows 11 egy frissebb buildje, ami elméletileg orvosolja az USB-s nyomtatókkal kapcsolatos gondokat. Ezen felül egy másik problémára is sikerült megoldást találni, szóval a felhasználók hamarosan talán már nem ütköznek akadályokba, ha távolról, a Windows szervereit használva akarnak nyomtatni.

A változások várhatóan december 14-én élesednek, és remélhetőleg tényleg megszűnnek ezek a problémák.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.