Hirdetés

Egy rakás gamer perifériát villantott az Alza – megérkezett a Rapture márka



|

78 termékkel indult el az Alza saját gamer márkája, a Rapture, melyhez billentyűzetek, egerek, székek és más hasznos gamer kiegészítők tartoznak.

Hirdetés

Sajátmárkás kábeleket, csatlakozókat és komplett gépeket már régóta találhatunk az Alzán, de a cég most még jobban rákapcsolt: a napokban bemutatta a Rapture márkát, benne gamer székekkel, asztalokkal, egerekkel, billentyűzetekkel, monitortartókkal és más kiegészítőkkel. A termékek felhozatala folyamatosan bővülni fog, de a kezdő kínálatból is látszik, hogy nem aprózzák el. 

A billentyűzetek különböző színekben és más-más mechanikus kapcsolókkal kaphatók, egerekből vezetékesek és vezeték nélküliek is elérhetőek, de azok is több variációból választhatják ki a nekik legjobbat, akik egy ergonomikus gamer széket szeretnének.

Hirdetés

Van továbbá RGB világítású és anélküli asztal, monitorállványok, amikkel helyet spórolhatunk, egérpadok, és még versenykormány-állványok is.

A székek ára 64 090 Ft-tól indul, az asztalok 59 290 forintnál kezdődnek, egeret 5920 forintért, billentyűzetet  11 190 forintért is vehetünk, de nyilván érdemes jól megnézni, mit kapunk ezért az árért cserébe - a dizájn nem a legfontosabb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.