Hirdetés

Egy szolgáltatás segít, hogy a játékosok a nekik leginkább megfelelő PC-t állíthassák össze



|

Nagy segítség ez a kezdőknek, de azoknak is jó ajánlat lehet, akik régóta vágynak egy RTX 30-as szériájú videokártyára.

Hirdetés

A PC-s tábor túlnyomó része valószínűleg egyetért abban, hogy jobb választás külön-külön beszerezni az alkatrészeket, majd otthon megépíteni álmaink asztali gépét, ami elsőre komoly feladatnak tűnhet, de valójában nem atomfizika.

Persze az is érthető, ha sokan inkább előre megépített PC-t visznek haza, és világszerte sok vállalat is kínál ehhez segítséget.

Hirdetés

Közéjük tartozik az Egyesült Államokban található Micro Center, ami az Asus segítségével kínál gépösszerakást. Az új eszköz segítségével a vásárló döntheti el, milyen kategóriájú gépet akar, így az olcsóbb változat mellett van olyan, ami a teljesítményre fókuszál, az Ultimate pedig nyilván a legmagasabb szintet képviseli. Még az is kiválasztható, hogy az AMD vagy az Intel hardvere kerüljön a masinába.

Lehetőség van arra, hogy egy félig-meddig megépített rendszert vásároljunk, amiből hiányzik a processzor, a memória, a háttértár, illetve operációs rendszer sincs hozzá. Ezeket külön kell megvenni, és ha a PC összerakásával sem szeretnénk bajlódni, akkor a Micro Center megteszi ezt helyettünk.

A vállalat ötlete azért is érdekes, mert sokaknak nyílhat így lehetősége arra, hogy lecsapjanak egy új RTX 30-as videokártyára, és valójában nem is kell megvásárolniuk ehhez egy komplett PC-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.