Hirdetés

Elektronikus tintát használna egy új, érintős monitor



|

Nagy felbontást kapna az E Ink alapú, érintésérzékeny Dasung Paperlike Pro 2019 monitor, feltéve, hogy eléri a kitűzött célt a Kickstarteren.

Hirdetés

Az elektronikus tintáról általában az e-könyvolvasók jutnak eszünkbe, azonban a Dasung már 2015 óta gyárt E Ink alapú monitorokat. Ezek nem túl olcsóak, ráadásul alacsony a frissítési ráta, és csak szürkeárnyalatos megjelenítés van. A fogyasztás viszont alacsony, napfényben is jó az olvashatóság, az élmény pedig egyedi. 

Hirdetés

A cég most kész elindítani a Dasung Paperlike Pro 2019 közösségi finanszírozási kampányát. Ez lesz az első modell, amely érintésérzékeny. A panel 13,3 hüvelykes, 2200 x 1650-es felbontású, E Ink Carta. Van rajta HDMI bemenet, és a többujjas műveletek is támogatottak. 

A Dasung szerint a képernyő PC-kkel, Macekkel és mobileszközökkel, sőt, okostelefonokkal is kompatibilisek. Akad egy videó is az újdonságról, bár az ebben látható modell még kiadás előtti, alacsonyabb felbontással. Árakról egyelőre nincs hír, de valószínűleg nagy összegekkel lehet számolni, ugyanis a nem érintésérzékeny Paperlike 3 jelenleg 1299 dollárért kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.