Hirdetés

Elhibázták a Samsung 960 Pro SSD frissítését



|

Instabil működést és lefagyásokat okozott a legújabb firmware-frissítés, de a Samsung már dolgozik a javításon.

Hirdetés

A Samsung nemrég frissítette a 960 Pro SSD-ket, amelyekhez a legújabb firmware a 3B6QCXP7 verzióval érkezett, de problémákat okozott

Hirdetés

Az új firmware telepítése után ugyanis az alkalmazások instabilitását és az operációs rendszer másodpercekre történő lefagyását tapasztalták a felhasználók. 

A jelentések felbukkantak a Samsung saját fórumán és más helyeken is: 100 százalékos aktivitás mellett az írási és olvasási sebesség 0 volt. Volt, aki pedig a teljesítmény visszaesését tapasztalta. 

Eleinte úgy tűnt, hogy a jelenség nem érint mindenkit, azonban már akkor aggodalomra adott okot, hogy a firmware-t a felhasználók nem állíthatják vissza korábbi verzióra. Röviddel ezután kiderült, hogy a probléma tényleg valós. A Samsung törölte a problémás frissítést minden letöltési helyről, majd közleményt adott ki, amelyben mielőbbi javítást ígér a problémákhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.