Hirdetés

Elképesztően széles a Dell legújabb monitora



|

A világ első dual Quad HD-s monitoraként mutatkozott be a 49 hüvelykes átmérővel rendelkező Dell U4919DW.

Hirdetés

Az ultraszéles monitorok között is valódi szörnyetegnek számít a Dell legújabb monitora, amit a világ első dual Quad HD-s monitoraként jelentett be a gyártó. Ez az U4919DW, 49 hüvelykes átmérővel, 5120 x 1440-es felbontással és 60 Hz-es panellel. 

Hirdetés

Az IPS-panel LED-es világítást használ, illetve 3800R hajlítással rendelkezik azért, hogy a felhasználó ki tudja használni a nagy szélességet. Ekkora méretben ugyanis ez nehéz lenne lapos képernyővel. 

A nagy szélesség ellenére a monitort nem gamereknek szánja a Dell. A felbontást és 32:9-es képarányt eleve nehéz lenne kiszolgálni a legtöbb játéknál, illetve a 60 Hz-es képfrissítés és az 5 milliszekundumos válaszidő sem a játékosoknak kedvez. 

A professzionális felhasználók számára viszont ideális megoldás a monitor, ami 99 százalékban fedi le az sRGB-t, 350 cd/m2 fényerővel rendelkezik, illetve az USB-C mellett HDMI 2.0 (két darab), DisplayPort 1.4 portok is vanak rajta. Az 1699 dollártól vihető monitor egyszerre két PC-t is kezel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.