Hirdetés

Van, aki már megkapta az NVIDIA TITAN RTX-et



|

A YouTuberek közül többen megkapták már az új videokártyát, de egyelőre hallgatniuk kell a részletekről.

Hirdetés

Az NVIDIA elkészült a legújabb, abszolút csúcsot jelentő videokártyájával, a TITAN RTX grafikus vezérlővel. Számos YouTuber megkapta már a terméket, de egyelőre hallgatniuk kell a részletekről és a specifikációkról. 

Hirdetés

A tippek szerint az NVIDIA a legnagyobb, TU102-es lapkára építi a TITAN RTX-et. A GeForce RTX 2080 Ti nem használja ki a chip minden képességét, vagyis a TITAN RTX lehet az, amelyik igen. 

A "kimaxolt" TU102 összesen 4608 CUDA magot hozhat, 288 TMU-val, 96 ROP-egységgel, 576 tensor maggal és 72 RT maggal. Az NVIDIA 384 bites GDDR6-os memóriabuszt és 12 GB memóriát használhat. 14 Gbps-os GDDR6-os memóriachipekkel a 672 GB per másodperces memória-sávszélesség is elérhető lehet. 

A TITAN RTX hasonlít az RTX 2080 Ti Founders Editionre, de világító TITAN logót kapott. Az energiát egy pár 8-tűs PCIe csatlakozóból kapja. Az árakról és a megjelenésről nincs még hír, de többen 2000 dolláros magasságra tippelnek.

Frissítés: azóta megérkezett az NVIDIA hivatalos bejelentése is pontos specifikációkkal és árral, kattints és nézd meg, de ülj le azért előtte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.