Hirdetés

Előbb érkezhet az RTX 4070 Ti, mint azt korábban gondoltuk



|

Az egyik kevésbé ismert gyártó már nagyon várja a megjelenést.

Hirdetés

Alaposan megkeverte a kártyákat az Nvidia, mióta először bejelentette az Ada Lovelace generációt. A prezentáció során eredetileg két RTX 4080-at ismerhettünk meg, a gyengébb verzió azonban sértő lett volna a nagy testvérre nézve, így a gyártó az utolsó pillanatban mégsem dobta piacra, helyette inkább átbrandelte RTX 4070-re, miközben arról is volt hír korábban, hogy bizonyos verziók az RTX 4090-nél is magasabb órajelet kaphatnak.

Miközben még hivatalosan mindig nem ismerjük az RTX 4070-es gyártói specifikációját, az Inno3D már tűkön ül, hogy piacra bocsáthassa ezeket a kártyáit.

Hirdetés

A Twitter tele van hardveres információkat szivárogtató felhasználókkal, mint például @harukaze5719, aki most nem titkos adatokkal, hanem egy hivatalos dokumentummal keltette fel az érdeklődését a közösségnek. Posztjában felhívja a figyelmet, az Inno3D (a dokumentumban a mögöttük álló Ask Technology Group Limited van feltüntetve) már bejegyeztette az Eurázsiai Gazdasági Bizottságnál (EEC) a maga RTX 4070 és RTX 4070 Ti verzióját.

Ezek után szinte biztosak lehetünk benne, hogy a CES 2023 során a gyártók bemutatják majd az első RTX 4070 Ti videokártyáikat, az Inno3D dokumentumai azonban arra engednek következtetni, hogy az erősebb verzió mellett rögtön az RTX 4070 is debütálhat. Biztosat viszont majd csak januárban tudunk mondani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.