Hirdetés

Előbb jöhet az RTX 4050 és RTX 4060, mint korábban hittük



|

Hamarosan befuthat az Ada Lovelace generáció két legszimpatikusabb tagja.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az Nvidia melléfogott az Ada Lovelace generáció árazásával, mert bár a teljesítmény tényleg fantasztikus, a teljesítménybeli növekedés nem tudja legitimálni a teljesen elszállt, prémium árazást.

A készletek mozgását valószínűleg az RTX 4050 és RTX 4060 érkezése indítja majd be, amiknek debütálása közelebb lehet, mint korábban hittük.

Nemrégiben történt, hogy a Shangke Group több videokártyát is regisztrált az ECC-nél, az RTX 4090-től kezdve egészen a GTX 700-as sorozatig visszamenőleg. A listán szerepel az RTX 4060 és az RTX 4050, amiből arra következtethetünk, hogy az Nvidia hamarosan a piacra engedheti a két olcsóbb Ada Lovelace modellt.

Hirdetés

Ha hihetünk az ECC-bejegyzéseknek, az Nvidia tőle szokatlan módon egy éven belül piacra küldheti a teljes RTX 40-es termékcsaládot. Ez a cég szokásaitól távol áll, korábban például 2 év kellett ahhoz is, hogy az RTX 30-as sorozat összes modellje elérhetővé váljon.

Az ECC-bejegyzések általában azt jelentik, hogy a videokártyák fejlesztés alatt állnak, és a gyártó a közeljövőben piacra kívánja dobni a modelleket. Természetesen ez a hír semmire sem garancia, érdemes fenntartásokkal kezelni, furcsa például, hogy mit keres a listán GTX 700-as széria, aminek már a szoftvertámogatása is megszűnt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.