Hirdetés

Előkerült egy rejtélyes Intel processzor



|

A 10510Y jelzésű processzor a 3DMark adatbázisában bukkant fel, elvileg egy Comet Lake Y chipről van szó.

Hirdetés

Tum Apisak nemrég a 3DMark adatbázisában szúrt ki egy új, rejtélyes Intel processzort, méghozzá 10510Y jelzéssel. Elvileg egy Comet Lake Y chipről lehet szó, ami 1,5 GHz-en dolgozik, de sajnos további részletek nem derültek ki róla.

Hirdetés

Az Intel Y szériás lapkái igen alacsony fogyasztás mellett képesek üzemelni, a Comet Lake Y sorozat pedig szivárgások alapján a jövő évi második negyedévben futhat be. A széria persze belépőszinten van, tehát 14 nm-es, 2-4-magos processzorokat jelent majd, nem kell erőművekre gondolni.

A tippek szerint a 10510Y, ami követi az Intel névadási szokásait, egy tizedik-generációs mobilos chip lesz. Ennek elsősorban a passzív, ventilátor nélküli hűtéssel dolgozó táblagépek és laptopok vehetik majd hasznát. 

Jó eséllyel a 10510Y egy egyszerű frissítést jelent, némi finomhangolással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.