Hirdetés

Előkerültek a részletek a GeForce GTX 1650-ről



|

Április végére várható az NVIDIA következő videokártyája, amelyről most több érdekesség is kiderült.

Hirdetés

A GeForce GTX 1650 lesz az NVIDIA legkisebb Turing-alapú grafikus vezérlője, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor már április végén elérhető lesz. Az NVIDIA állítólag arra vár, hogy a 200 dollár alatti, Pascal-alapú videokártyák (mint például a GeForce GTX 1050) készletei kifogyjanak a kereskedőknél. 

Hirdetés

Addig is azért vannak új információk. Az Eurázsiai Gazdasági Bizottság adatbázisának hála sok érdekesség kiderült, például egy MSI Gaming X szériás modellen keresztül. 

Úgy néz ki, hogy a GeForce GTX 1650 tényleg 4 GB memóriát kap majd. Maga a GPU egy új, 12 nm-es, TU117-es lapkára épít, ez lesz az NVIDIA legkisebb megoldása, ami Turing architektúrára építkezik. 

Ha minden igaz, akkor a videokártyával az NVIDIA az esportolókat célozza meg, akik az online játékokban maximumra kapcsolhatják majd a teljesítményt 1080p-s felbontás mellett. Valószínűleg az AMD Radeon RX 570-nel lesz egy súlycsoportban az új grafikus vezérlő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.