Hirdetés

Elon Musk döntött, végképp eltiktokosodik a Twitter



|

Nem csak megjelenik a "For You" fül a Twitteren, hanem az lesz a kezdőlap, így az algoritmus dönt majd, mit lát először a felhasználó.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a TikTokról már ismerős "For You" fül a Twitteren is, amely alatt az algoritmus által sorolt tartalmakat látják majd a felhasználók. Méghozzá először: ez lesz ugyanis a kezdő pozíció, ha valaki belép az alkalmazásba, azaz külön koppintani kell majd a fordított időrendben tálalt tweetekért - írja a Mashable. Itt ugyanúgy a felhasználó aktivitása alapján választ posztokat az app, mint a videomegosztón, és még a neve is ugyanaz lesz.

Hirdetés

A megoldás persze nem új, a YouTube is így működik, és számtalan közösségi oldal másolta már le a TikTok megoldását, amely persze szintén nem a semmiből érkezett. Nem tudni, hogy a Twitter-féle "For You" pontosan ugyanaz lesz-e, mint a mostani algoritmusos idővonal, vagy állítgatnak rajta valamit, azt meg pláne, hogy fogadják majd az Elon Musk uralma alatt egyébként is botrányról botrányra evickélő közösségi oldal új funkcióját. Matt Navarra közözösségimédia-elemző szerint mindenesetre ez máris "a TikTok igazán szar verziója" - szúrta ki a Telex.

A webes Twitter egyelőre érintetlen marad, iOS-en hamarosan elkezdik aktiválni az új felületet, aztán jön az androidos app.

A közösségi oldal legutóbb rekordméretű adatszivárgás miatt került be a hírekbe, bár ebben pont nem hibás a történelem legnagyobb pénzügyi veszteségét elkönyvelő Elon Musk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.